Over ons

Beste bezoeker,

Van harte welkom op de webstek van SNR. Sinds de verkiezingen van oktober 2006 zijn wij de 2e grootste fractie in de gemeenteraad van Rijkevorsel. Bedankt voor het vertrouwen! Nu staan er weer verkiezingen voor de deur.  We staan weer garant voor een open en eerlijk beleid. We zijn ervan overtuigd dat we op een eerlijke manier met elkaar moeten omgaan.  We zijn er ook van overtuigd dat we moeten samenwerken.  Dat is de sleutel tot succes, zo wordt Rijkevorsel een nog heerlijkere plaats om te wonen!  Samen op weg, (h)eerlijk duurt het langst!

Ons team is supergemotiveerd.  Het is een mix van onmisbare ervaring en dynamisch jong.  Een perfecte mix van en voor Rijkevorsel.
Lees hier ons programma. 

Zijn er zaken die u nauw aan het hart liggen?  Hebt u vragen of opmerkingen? Dan kan u deze steeds bezorgen aan onze mandatarissen en bestuursleden. De gegevens vind u in de rubriek “wie is wie”. Je kan ook terecht op onze facebook pagina (snr.samenniuwrijkevorsel) en je kan ons ook mailen op snrrijkevorsel@hotmail.com.  Zoek ons ook zeker op twitter: @SNRrijkevorsel!

Jos De Schutter, voorzitter.

Lees ook onze beginselverklaring.

Advertenties%d bloggers liken dit: