Nieuwe SNR schepen

1 02 2010

Op de gemeenteraad van maandag 25 januari werd een nieuwe SNR schepen aangeduid. Vanaf die dag nam Dorien Cuylaerts (29) de taak over van Lizette Keysers (ook SNR).

Na de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2006 werd binnen de partij afgesproken dat Lizette voor 3 jaar schepen zou worden en dat daarna Dorien Cuylaerts de laatste 3 jaar van de legislatuur zou invullen.

SNR wil Lizette danken voor de drie jaar inzet als schepen. Zij heeft deze, meer dan voltijdse, taak zeer goed ingevuld. Als schepen van o.a. jeugd, toerisme en milieu heeft ze heel wat zaken gerealiseerd en in beweging gezet. Na het einde van haar schepenambt zal Lizette zich terug volop gaan inzetten voor het Rijkevorselse verenigingsleven. Daarnaast blijft ze lid van de gemeenteraad.

Eveneens willen we Dorien veel succes toe wensen. Wij zijn er vast van overtuigd dat Dorien haar schepenambt goed zal invullen, en optimaal zal samenwerken met de diensten en de verschillende gemeentelijke adviesraden.

Dorien neemt de volgende bevoegdheden van Lizette over:  Jeugd, gelijke kansen, toerisme, milieu, energie, ontwikkelingssamenwerking, middenstand, Europese aangelegenheden en erediensten

Advertenties

Acties

Informatie
%d bloggers liken dit: